Accessoires & cadeausBeryl

Prachtige leren tassen en accessoires. Hand gemaakt in eigen atelier in Friesland met veel liefde en passie!


By leentje

Handgemaakte sjaals in kleine oplage. Mooie stoffen, en erg origineel. Alle sjaal gaan op dezelfde manier om, en zijn afgewerkt met een leren drukknoop sluiting.


Flessenwerk

Sauvignon Blanc of Cabernet Sauvignon? De binnenkant van de fles is al superlekker! Op de buitenkant een tekstuele blij-maker. Hang er een kaartje aan met aanvullende tekst voor maar €1,-


NAPSOE

Makkelijke tasjes voor een avondje weg! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.


Loqi bags

Mooi, compact en sterk zijn de opvouwbare tasjes uit de museum collectie van Loqi. Maar liefst op 3 manieren op te vouwen, en handig voor elke boodschap!


Loqi zippockets

Nooit meer last van losse troepjes in je tas. Met deze zippockets zijn al jouw spullen netjes en mooi opgeborgen! Verkrijgbaar in verschillende prints en formaten.


MONK & ANNA

Mooie tassen van vegan-leer, dus geheel diervriendelijk! De prijzen variëren van €19,95 tot €49,95, en dus heel betaalbaar


Lab 183

Houtwerk, litho's & fotografische etsen. Dat wordt er gemaakt in Lab 183 door Laura Zwaneveld. Prachtige kunst met een eigen verhaal.


babbelbox

Spreekwoordelijke cadeaus met wat lekkers er in! Kies je variant, en start een leuk gesprek aan de hand van de kaartjes die er aan hangen!