De merken van OarsPenn&Ink

Shabby chic! Dat is de style van Penn&Ink. Comfortabele materialen geschikt voor naar je werk, thuis of een feestje. Met de juiste combinaties kan het allemaal!


Smashed Lemon

Smashed Lemon is van Nederlandse bodem en heeft een mooie collectie met  vrouwelijke jurkjes in vrolijke kleuren en originele prints. Echte eyecatchers!


Giacomo

Giacomo, herkenbaar aan hun prachtige label. De collectie is zeer divers van stoere jacks tot stijlvolle mantels.  Duurzame materialen met luxe uit- straling maken de perfecte jas. 


Kaffe

 Vrouwelijke mode uit  Scandinavië met een perfecte pasvorm. Een pak voor naar je werk, een jurk voor een feestje, Kaffe heeft het allemaal.


Buena vista

Buena Vista is een Duits broekenmerk. Een uitgebreide damescollectie, niet alleen in pasvormen maar ook in wassingen, prints & materialen.


HBT

Een frans merkje met mooie basics in luxe travelkwaliteit, Formidable!

 

 


nümph

Nümph is stoer maar ook vrouwelijk, vrolijk en fris! Laat zich moeiteloos met onze andere merken combineren en is heel betaalbaar.


Milano italy

Een collectie van blouses, tops en jurkjes in natuurlijke materialen.  Leuk om mee te combineren, op een studio Anneloes broek maar ook stoer op een jeans!


I-CONI-K

Een nieuw fashionable puur Nederlands merk met een kleine veelzijdige collectie waar de verschillende stukken goed met elkaar te combineren zijn. 

 


Thought

Easy to wear , duurzaam

en organisch dat is waar Thought voor staat.  Mooie stoffen en prints allemaal geheel natuurlijk.

 


JUUL & BELLE

Draagbare mode van Hollandse bodem in prachtige kwaliteiten. De modellen zijn sportief en eenvoudig, maar altijd met een stoere twist. 


DIVIDERE

Henk van Os legt zijn verhalen vast op beeld en deze worden vertaald naar de kleding van Dividere.

 


Studio anneloes

Fast fashion, doorlopend nieuwe collecties.  Het merk is 100% Hollands en staat voor op en top vrouwelijkheid met een goede pasvorm. 


Juna Lane

Een fris nieuw damesmerk van Nederlandse bodem. Door het kleurgebruik en de mix van materialen zijn de artikelen goed met elkaar te combineren. 


Rino & pelle

Stitched to perfection, dat is de slogan van Rino & Pelle. Mooie jassen van mooie kwaliteiten, verrassende modellen en modieuze stoffen met hier en daar een gekke print. 


ELSEWHERE

Creatief en artistiek, een geheel eigen style. Elsewhere gaat creatief om met plooien en deelnaden, en ieder kledingstuk is daardoor uniek. 


Red button

Toegankelijk jeansmerk met mooie wassingen.  Vriendelijk geprijsd en met een heerlijke pasvorm geschikt voor veel vrouwen.

 


Soft rebels

Coming Fall 2019!

Scandinavische mode in prachtige kwaliteiten variërend van mooie basics tot fashionable items.OSCAR & JANE

Coming Fall 2019!

Een splinternieuw merk ontworpen door Geraldine Kemper 

Oars, de winkel