De merken van OarsPenn&Ink

Shabby chic! Dat is de style van Penn&Ink. Comfortabele materialen geschikt voor naar je werk, thuis of een feestje. Met de juiste combinaties kan het allemaal!


Smashed Lemon

Smashed Lemon is van Nederlandse bodem en heeft een mooie collectie met  vrouwelijke jurkjes in vrolijke kleuren en originele prints. Echte eyecatchers!


Giacomo

Giacomo, herkenbaar aan hun prachtige label. De collectie is zeer divers van stoere jacks tot stijlvolle mantels.  Duurzame materialen met luxe uit- straling maken de perfecte jas. 

 


Fox's

 

Een volwassen merk met de perfecte pasvorm en heerlijke stretchkwaliteiten. Comfortabel en classy! 


HBT

Higher Better Together

Een frans merk met sportieve modellen in luxe travel kwaliteit, formidable!


Buena vista

Van stoere jeans tot klassieke pantalon. Dit veelzijdige broekenmerk onderscheidt zich met mooie details, prints en materialen.


nümph

Nümph is stoer maar ook vrouwelijk, vrolijk en fris! Laat zich moeiteloos met onze andere merken combineren en is heel betaalbaar.


Milano italy

Een collectie van blouses, tops en jurkjes in natuurlijke materialen.  Leuk om mee te combineren, op een studio Anneloes broek maar ook stoer op een jeans!


I-CONI-K

 

Een nieuw fashionable puur Nederlands merk met een kleine veelzijdige collectie waar de verschillende stukken goed met elkaar te combineren zijn.  

 


Thought

Easy to wear , duurzaam

en organisch dat is waar Thought voor staat.  Mooie stoffen en prints allemaal geheel natuurlijk. 


Oscar & Jane

 Een nieuw merkje gemaakt naar de hand van Geraldine Kemper. Leuke prints, modellen en mooie stoffen.


DIVIDERE

Henk van Os legt zijn verhalen vast op beeld en deze worden vertaald naar de kleding van Dividere.

 


Studio anneloes

Studio Anneloes heeft doorlopend nieuwe collecties.  Het merk is 100% Hollands en staat voor op en top vrouwelijkheid met een goede pasvorm. 


Juna Lane

Een fris nieuw damesmerk van Nederlandse bodem. Leuke prints en modellen voor een zeer betaalbare prijs.

 


Rino & pelle

Stitched to perfection, dat is de slogan van Rino & Pelle. Mooie jassen van mooie kwaliteiten, verrassende modellen en modieuze stoffen met hier en daar een gekke print. 


ELSEWHERE

Creatief en artistiek, een geheel eigen style. Elsewhere gaat creatief om met plooien en deelnaden, daardoor is ieder kledingstuk uniek. 


Soft rebels

We love scandinavian fashion! Weer een prachtig deens merk met heerlijke basics en mooie prints!


Red button

Toegankelijk jeansmerk met mooie wassingen.  Vriendelijk geprijsd en met een heerlijke pasvorm geschikt voor veel vrouwen.Oars, de winkel