Accessoires & cadeausBeryl

Prachtige leren tassen en accessoires. Hand gemaakt in eigen atelier in Friesland met veel liefde en passie!


Tiny Miracles

Tover je lege flessen om tot prachtige eyecatchers met de papieren vazen van Tiny Miracles. Handgemaakt door de vrouwen van de Tiny Miracles in Mumbai.  


Flessenwerk

Sauvignon Blanc of Cabernet Sauvignon? De binnenkant van de fles is al superlekker! Op de buitenkant een tekstuele blij-maker, leuk om te geven en te krijgen!


Monk & Anna

Minimalistische tassen gemaakt van pu leer, katoen en/of linnen. Maar met de uitstraling van echt leer en  dat voor een leuke prijs!


Loqi bags

Mooi, compact en sterk zijn de opvouwbare tasjes uit de museum collectie van Loqi. Maar liefst op 3 manieren op te vouwen, en handig voor elke boodschap!


Napsoe

Stoere leren tassen van Nederlandse bodem. Alle tassen worden gemaakt in het atelier in Kaatsheuvel en zijn van uitstekende kwaliteit


Lab 183

Houtwerk, litho's & fotografische etsen. Dat wordt er gemaakt in Lab 183 door Laura Zwaneveld. Prachtige kunst met een eigen verhaal.


Kokodama

Groen in huis is helemaal hot! Deze kokodama's zijn gemaakt van kokosnoot, waterdicht en zonder plastic. Leuk om te geven en nog leuker om te krijgen!